logo servicii print digital
model carte de vizita
0723 158 571
informatii carte de vizita
Culoarea si tipul fontului se pot schimba. Marimea fontului este in puncte / points. Stilistica standard a fonturilor nu lipseste. Alinierea se face relativ la dreptunghiul de siguranta (albastru). Daca in caseta de pozitie x si caseta de pozitie y se precizeaza numere se foloseste dreptunghiul de reper (gri). Cand este precizat numeric doar y pozitia pe orizontala se deduce din indicatia de aliniere. Se poate introduce doar o singura linie de text.
Singura deosebire fata de titlu e ca textul introdus poate fi multilinie. Vezi pentru detalii ajutorul de la titlu
In plus fata de subtitlu alinierea pe verticala, daca nu e indicata numeric, se face in asa fel incat marginea de jos a textului introdus pe linii sa se alinieze la dreptunghiul de siguranta. Vezi si ajutorul de la titlu pentru alte informatii.
In caseta de culoare se poate preciza culoarea dreptunghiului adresei. Gradul de transparenta al culorii e controlabil prin campul numeric cu valori intre 0 si 1, respectiv transparenta totala si netransparenta
In caseta de culoare se poate preciza culoarea liniei de subliniere. Grosimea liniei se exprima in milimetrii (maxim 1 mm)
In caseta de culoare se poate preciza culoarea dreptunghiului subtitlului. Transparenta dreptunghiului e reglabila
In caseta de culoare se poate preciza culoarea dreptunghiului adresei, in spatiu color RGB. Grad de transparenta ajustabil.
panou
Apasarea butonului "vezi fisier" produce un fisier pdf reprezentand cartea de vizita conform setarilor. Pentru vizualizarea fisierului pdf browserul trebuie sa suporte acest tip de fisier.
logo / imagine
Imaginea poate fi aliniata dupa dreptunghiul de siguranta sau prin pozitionare numerica x si / sau pozitionare numerica y dupa dreptunghiul de reper. Daca se indica dimensiuni fizice latime , inaltime se scaleaza imaginea dupa aceste indicatii. Precizarea doar a uneia dintre laturi face scalarea proportionala, latura indicata fiind favorita cealalta calculandu-se proportional dupa ea.
carte de vizita
Modifica distanta in milimetrii la care dreptunghiul de siguranta (albastru) e plasat relativ la dreptunghiul de taiere (rosu). De obicei intre 3 si 5 mm. Orientarea paginii poate fi schimbata, iar dimensiunile cartii de vizita poate fi alese dintre cele 2 formate standard

Răspuns în cel mult 30 min. Pune întrebarea!

Trimite