logo servicii print digital

Cărți de vizită cosmetică

Oferim complet gratuit modele de carți de vizită pentru cosmetică. Șablonul se completează cu datele tale. Când termini ai cartea de vizită cu care îți prezinți interesant și atragator salonul de cosmetică. Aproape gratis.

Aspirațiile mai mari au nevoie de modele total unice. De aceea oferim servicii de făcut cărți de vizită unicate.

Modele online pentru cosmeticiană

Oferiți servicii de cosmeticiană profesional, sunteți un salon de cosmetică sau o cosmeticiană pe cont propriu? Depindeți foarte mult de menținerea unui contact strâns cu oamenii și e nevoie să utilizați cărți de vizită frumoase pentru serviciile promovate.

Modelele online sunt gratis. Echipa de design a conceput templaturi-le optimizat pentru a putea fi tipărite cărțile de vizită pentru cosmeticiene la cel mai mic preț.

Dacă vă plac modele din altă categorie a sitului, le considerați mai potrivite pentru cosmetică dar care ar trebui modificate un pic, vă facem aceste editări pe gratis dacă nu sunt modificări majore.

Folosiți tot timpul modelele pentru cosmetică sau activități asemănătoare cosmeticii. Aplicați același tratament ca alte mii de clienți modelelor de cărți de vizită de aici transformându-le în maniera favorită de marketing la prețuri foarte mici.

Șablon în fișier PDF

Template-ul va fi tiparit ca fișier PDF de calitate. Poți tiparii oriunde dar vei printa cu noi pentru că promitem cea mai bună ofertă de carți de vizită. Sub orice prețuri făcute de oricare tipografie din București.

Hârtia pe care tipărim

Folosim pentru printare hârtie cu grad mare de alb sau colorată de 300g produsă special pentru tipografii digitale. La cerere se poate printa pe 350g sau chiar pe carton special dar oferta de preț se modifică.

Mai mult decât carton

Uneori cartonul nu este suficient ca suport. O primă îmbunatățire a acestuia se poate realiza prin plastifiere / laminare / celofanare. În loc de toner folosești folio strălucitor iar culoarea ce nu se spune, albul, se imprimă prin serigrafie sau proces UV.

Dar dacă vrei un cu totul alt nivel comanzi cărți de vizită pe plastic. Cărțile de vizită transparente, tipărite pe material plastic oferă o experiență superioară celei pe carton.

Finisări

Ieși în evidență cu siguranță folosind cărțile de vizită cu colțuri rotunjite. Lăcuirea selectivă a cărților de vizită produce o îmbunătățire evidentă a aspectului. Oferim servicii de print UV direct pe plastic.

Aplicam pe cărțile de vizită sclipiri metalice aurii, argintii, albastre, roșii prin folio, pentru a depăși nivelul mediu.

Prețuri cărți de vizită

Cărți de vizită 90x50mm, color față preț în RON fară TVA
tiraj\gramaj300g350g
100 buc0.20 0.24
200 buc0.15 0.19
300 buc0.14 0.18
400 buc0.14 0.17
500 buc0.13 0.17
Cărți de vizită 90x50mm, color față verso preț în RON fară TVA
tiraj\gramaj300g350g
100 buc0.30 0.35
200 buc0.20 0.24
300 buc0.17 0.21
400 buc0.16 0.20
500 buc0.16 0.19

Răspuns în cel mult 30 min. Pune întrebarea!

Trimite