logo servicii print digital
model carte de vizita
0723 158 571
informatii carte de vizita
Culoarea si tipul fontului se pot schimba. Marimea fontului este in puncte / points. Stilistica standard a fonturilor nu lipseste. Alinierea se face relativ la dreptunghiul de siguranta (albastru). Daca in caseta de pozitie x si caseta de pozitie y se precizeaza numere se foloseste dreptunghiul de reper (gri). Cand este precizat numeric doar y pozitia pe orizontala se deduce din indicatia de aliniere. Se poate introduce doar o singura linie de text.
Singura deosebire fata de titlu e ca textul introdus poate fi multilinie. Vezi pentru detalii ajutorul de la titlu
In plus fata de subtitlu alinierea pe verticala, daca nu e indicata numeric, se face in asa fel incat marginea de jos a textului introdus pe linii sa se alinieze la dreptunghiul de siguranta. Vezi si ajutorul de la titlu pentru alte informatii.
In caseta de culoare se indica culoarea elementului / elementelor legate de titlu Transparenta are valori intre 0 si 1 (opacitate maxima)
In caseta de culoare se poate preciza culoarea liniei. Grosimea este in milimetrii
In caseta de culoare se indica culoarea elementului / elementelor legate de subtitlu Transparenta are valori intre 0 si 1 (opacitate maxima)
In caseta de culoare se indica culoarea elementului / elementelor legate de adresa Transparenta are valori intre 0 si 1 (opacitate maxima)
panou
Apasarea butonului "vezi fisier" produce un fisier pdf reprezentand cartea de vizita conform setarilor. Pentru vizualizarea fisierului pdf browserul trebuie sa suporte acest tip de fisier.
logo / imagine
Imaginea poate fi aliniata dupa dreptunghiul de siguranta sau prin pozitionare numerica x si / sau pozitionare numerica y dupa dreptunghiul de reper. Daca se indica dimensiuni fizice latime , inaltime se scaleaza imaginea dupa aceste indicatii. Precizarea doar a uneia dintre laturi face scalarea proportionala, latura indicata fiind favorita cealalta calculandu-se proportional dupa ea.
carte de vizita
Modifica distanta in milimetrii la care dreptunghiul de siguranta (albastru) e plasat relativ la dreptunghiul de taiere (rosu). De obicei intre 3 si 5 mm. Orientarea paginii poate fi schimbata, iar dimensiunile cartii de vizita poate fi alese dintre cele 2 formate standard

Răspuns în cel mult 30 min. Pune întrebarea!

Trimite